Sitem hakkinda

Bu sitede diger sitelerden sectigim yada gazetelerden buldugum ve sizlerle paylasmak istedigim yazi,siir,resim vs seyleri bulacaksiniz.Umarim begenirsiniz.

Okuduklarim


Barış Pehlivan , Barış Terkoğlu
Metastaz

Dinlediklerim

Seyrettigim filmler

MISAFIR DEFTERI

BU ISIN TOVBESI VAR MIDIR?

"...Gelelum livata meselesune. Dinle cemaat dinle, isune gelmeyen cikar gider. Adamin biri sorayi, hoca efendu.basumdan bir cahilluk gesmistur, bunun tövbesi var midur?
Mümin kardeslerum, dedum ki. Bu maskara adama, bu is bastan gecmez, bunun cesutleri, yollari vardur, gerusini anlat bakayim, nedur isin ayrintisu...
Bir sakin dinleyun bu maskara adami, her gün gazeteler yazayi, bir sey olmayi, ses cikartmaysiniz, bu meselelere bir acukluk getirelum, Islam un fikruni söyleyelim.
Muhterem cemaat, bu adam, bu puc heruf der ki, dogru dersun Hoca Efendu, ordan gegmistur da, ayrintisini nasil söylesem.... dürziye bak, dürziye, kulaguna eguldum, usulca, simdi evladum sen adam gibi ben ibneyum desene. Siz bilursunuz hoca efendu deyi, bak puc herufe bak, oglum bu zikkimi yerken utanmadin da simdi mi utaniysin, acikla bakalim, bir defa midur, aliskanluk mudur, nedur? Hocaysak da delu deguluz anlaruz, anlat oglum, islam'da her seye care vardur, adam ne derse begenursunuz, "Hoca efendu sen en iyisi bir defa olirsa ne olur? aliskanlik olirsa ne olur? lkisinin de tövbesi var midur ayri ayri söylesen..."
Ee pezevenk, e gavurun pucu, bu isin biri da bir, bini da bir, daha ne tövbesi araysin.
Ey cemaat, iste kitap, iste Kur'an, her iste tövbe var, bu iste tövbe yok.
Olaki icinuzde derduni anlatamayanlar vardur, lafumi eyi dinleyun bu adamlarun elinden bir sey alunmaz, bu adamlarun eline bir sey verulmez. Hic careleri yoktur, nacar yanacaklar.
Gelelum bu dürzünün usaguna ne diyor, bir defa olirsa ne oliymis, aliskanluk olursa ne oliymis, Göriy misin uyanigi, onin hesabi, alacak hoca efendunun agzindan tövbenin garantisunu, yine kosup yetisecek o ise, göriymisun uyaniki, aklunca beni kandiriy. Ne günlere kalduk, belki icinizde bu isi yapanlar vardur, yatacak yerleri yok ey cemaat, yatacak yerleri yok, ne kilduklari namaz namaz, ne alduklari abdest abdest, o isi yaparken düsünseydiler, nacar, yanacaklar.

Trackback URL:
https://akpinar.twoday.net/stories/683405/modTrackback


Aziz Nesin
Bam teli
Can Dündar
CUMOK
Enver gökce
Enver Karagöz
Fikri Sönmez
Gülten Akin
Karamizah
Laz Kapital
Melih Pekdemir
Nazım Hikmet
Ofli hoca
Oguz Aral
Oguzhan Muftuoglu
Okuma kösesi
... weitere
Profil
Abmelden
Weblog abonnieren