Sitem hakkinda

Bu sitede diger sitelerden sectigim yada gazetelerden buldugum ve sizlerle paylasmak istedigim yazi,siir,resim vs seyleri bulacaksiniz.Umarim begenirsiniz.

Okuduklarim


Barış Pehlivan , Barış Terkoğlu
Metastaz

Dinlediklerim

Seyrettigim filmler

MISAFIR DEFTERI

YETMIS BIN HURIYE PAZARLIK YAPAY

Bu Müslümanlarun isine benim aklim yetismiy... Daha sübyan usaklara yaz ayi geldi mi bizim Sari Müezzin ders verur. Cemaata da haber salaruk usaklari gönderin Allah'un kitabini ögrensunler.
"...Uslu durun kadunlar, sira size de gelecek, konudan konuya atlayrum, size de atlayacagum...
Bir gün erken vakit camiye geldim, bizim Sari usaklari basina toplamis anlatiy: Böyle günah yaparsanuz yetmis bin sene yanacaksunuz böyle sevap yaparsanuz yetmis bin huri gelecekmis bilmem kacyüz tane tugba agaci, bunlari teker teker sayayi. Dayanamadim, yeter kardasum dedum, yetmis bin huriyi hamsi gibi kasaya dizsen üc kamyon almaz, usagim birazcuk dikkatli ol, habu usaklara Müslümanluk mu ögretecesun, yoksa amcan Topal Haydar gibi toptanci tüccar mi yapacasun, nedur yetmisbinden asagi düsmeysin, kurban oldugum Allah isini gücüni birakti da sana yetmisbin kisilik huriler ordusi mi hazirlay, bir tane topal kariyla habu hayati nasil yasadun ula, insanda birazcuk kanaat olacak, kanaat etmesini bilmeyen habule sayulari karistirir.
Ne zaman gelsem habu camiye sadirvanin yanunda güya abdest alayi, otirmis, gelenle gecenle konisiy, ayak parmacuklarini ovalay, ula usugum, halilarin üstü tozdan yosun tutmus, bir kere de eline süpürge al, su Allah’in evini bir temizle, gel birlikte yapalum, yok, üsteluk utanmaz, bir huri neyine yetmez senin, yetmis bin huriyle icten ice pazarluk yapay, karsidan gören de der ki ne mülayim adam, bu ne demektir, ula insan dua ederken der ki, cennetin bir kösesinde bir hasurcugun bir kenarunda söyle cömelecek kadar bir yer bana yeter, demiyor da. yetmisbin huri, bilmem kac bin gilmanin pesinde bizim sari, ula sari, ezana bütün camilerden sonra baslarsin, bütün camilerden önce bitirirsin, ama sadirvanin önünde ayaklarini kasimaya basladin mi konis da konis, demek yetmisbin huri, kurban oldugum Allah isini bilir, sana orada yetmisbini de topal hurileri verecek ki, benim de yüregim serinlesin...
Ey Müstüman! lafumi iyi dinle, sakin ola ki bizim sari Müezzin gibi, Allah'un kitabuni toplamayla cikarmayla usagunuza ögretmeyin, deyün ki usaklariniza, top isteyene top verecek, araba isteyene araba, gerüsine karismayin, daha yasi ermemis usacuklarin aklina da sakin ola ki hurileri sokmayin, cocuk akilidir döner der ki, bubacugum huri dedugun nedur, kime benzer, o zaman ne cevap verür, ne bok yersün. Bu hatalari biz de yaptuk genclugumuzda, aklima geldukce gülerim, namazi bile fesata sokmusumdur bizim hanumun habu lafuna. Benum kiz cocugum daha bes yasindadur, kucagima almis, seviyrim oni, habu bizim sari müezzin gibi cahul zamanlarumuzun cahul laflarini ediyrim, bizim hanum sinirli sinirli usagu kucagumdan aldi, "dinleme babani kizim, orasi bizim cennetumuz deguldur, orasi babanin cennetidir, birakta kendi kendine eglensun..." gene de gülerim bu lafa, simdi sana sorayrim Sari, senün niyetini anladuk, yetmisbinden asagu düsmeyeceksün, bir de hanumuna soralim, onin gönlünde acaba kacyüz bin var?

Trackback URL:
https://akpinar.twoday.net/stories/683434/modTrackback


Aziz Nesin
Bam teli
Can Dündar
CUMOK
Enver gökce
Enver Karagöz
Fikri Sönmez
Gülten Akin
Karamizah
Laz Kapital
Melih Pekdemir
Nazım Hikmet
Ofli hoca
Oguz Aral
Oguzhan Muftuoglu
Okuma kösesi
... weitere
Profil
Abmelden
Weblog abonnieren